15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Unuttukları bir şey vardı.

Milleti unuttular,

Bu toprakların nasıl kahramanlar yetiştirdiğini unuttular.

Okulumuz Felsefe Grubu Öğretmeni Serhat KAYA ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programını gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Rabia AKMEN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızı korumak için canlarını feda eden başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızla başladı. Felsefe Grubu öğretmenimiz Serhat KAYA ve bir öğrencimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından "Geceden Şafağa 15 Temmuz" ile 15 Temmuz adına okunan "Ben Anadoluyum" şiir gösterimiyle devam etti. Öğretmenimizin de konuşmasında belirttiği gibi "Gecenin karanlığının ardında güneşli bir gün gizlidir. İşte aziz şehitlerimiz, gazilerimiz o gece bir toprak nasıl vatan olur, nasıl vatan kalır bir kere daha gösterdiler bize. Ruhları şad olsun."

03.10.2018 218

03-10-201803-10-201803-10-2018