ELEKTRİK VE ELEKTRONİK BÖLÜMÜ İÇİN İLK ADIMI ATTIK

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda açmayı planladığımız Elektrik-Elektronik Bölümü için bugün ilk adımı attık.Okul Müdiremiz Rabia AKMEN ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Suat AYBAR’ın karşılıklı taraf olduğu ve anlaşmaya vardığı protokolde sektörün ara eleman ihtiyacı,çevre ilçelerde bölümün olmayışı,okulun alt yapısının yeterliliği,donatım açısından hayırseverlerle iş birliği yapılacağı protokol altına alındı.Okul idaremiz tarafından diğer başvuru evrakları da tamamlanarak protokolle birlikte bakanlığımıza alan açma başvurumuz yapıldı. Alucra ve Alucra gençliği adına attığımız bu ilk adımın olumlu neticelenerek yeni eğitim öğretim yılında bölüm açma çalışmalarımızı tamamlamayı umut ediyoruz .

12.12.2018 461

12-12-201812-12-2018