ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL MATERYALLER

ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL MATERYALLER

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın öncülüğünde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Özel Çocuklara Özel Materyaller’ projesi kapsamında ilçemizde materyal dağıtımı yapıldı.

Tasarımları MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yapılan materyaller ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin öğrenme ve üretme süreçlerinin zenginleştirilmesi hedefleniyor. Üretiminin, Bolu Açık Ceza İnfaz Kurumu, Ders Aletleri Yapım Merkezi (DAYM) ile İskitler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde yapıldığı 100 farklı çeşitte 143 bin materyal setinde, fiziksel, mekanik ve kimyasal açıdan öğrencilerin sağlığı için risk oluşturmayacak malzemeler kullanıldı.

İlimizde de dağıtımları Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Gökay TUNCER, Giresun RAM Md.Yard.İnci AKÇAY BOZKURT, Özel Eğitim Öğretmeni Dilek DUMLU ve Özel Eğitim Öğretmeni Gürcan DURSUN tarafından yapılan materyaller okulumuza ulaştı, kendilerine çok teşekkür ederiz. Kendilerini Okul Müdiremiz Rabia AKMEN, Özel Eğitim Öğretmenimiz Şeyma GÜNEŞ ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Volkan Okan DİNÇ karşıladı. Öğrencilerimizle yapılacak eğitim faaliyetlerinde büyük katkısı olacak materyaller, öğrencilerimizin yüzlerini güldürdü. Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ederiz. 


20.03.2019 486

20-03-201920-03-201920-03-201920-03-201920-03-2019