Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Her dönemde teknolojiyi yakından takip eden, üretken, yenilikçi, topluma duyarlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu olarak; öğrencileri toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, sağlıklı, bilinçli, sorumluluk duygusuna sahip, ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, ilgi ve yetenekleri ölçüsünde iş alanlarına ara insan gücü olarak hazırlamak ve çağdaş birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.10 -12-10-(ÖĞLE MOLASI) 13.10 - 16.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ALMANCA
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL-VOLEYBOL-FUTBOL-ATLETİZM-CİMNASTİK-HALKOYUNLARI-BADMİNTON-BOCCE-MASA TENİSİ-SATRANÇ-DART
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halisakmenanadolucpl.meb.k12.tr

Adres - YUNUS EMRE MAH. TEKNİK LİSE SK. HALIS AKMEN ÇOK PROGRAMLI LISESI OKUL BLOK NO 44 ALUCRA / GİRESUN

Yatakhane Koğuşu :1

Yerleşim Yeri - Yunus Emre Mah. Teknikokullar cad.No126 28700 Alucra/GİRESUN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 154 Km İlçe Merkezine Uzaklık : 1,4 Km