2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARIMIZ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin gösterdiği büyük başarı okulumuzu gururlandırdı.

Anadolu Lisesi Okul Birincisi öğrencimiz  Yağmur ALTIPARMAK  Balıkesir Üniversitesi Psikoloji bölümüne, Meslek Lisesi Okul Birincisi öğrencimiz İsa COŞKUNSU Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümüne, Anadolu sınıf öğrencilerinden Olcay EŞİTMEZ Milli Savunma Üniveristesi Kara Astsubaylık Meslek Yüksekokulu'na, Zekiye Zehra KARACA Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümüne, Efe Can KARSLIOĞLU 19 Mayıs Üniversitesi Özel EĞitim Öğretmenliği bölümüne yerleşmiştir.

12 öğrencimiz ön lisans programlarına 7 öğrencimiz ise lisans programlarına yerleşmiş olup toplamda 19 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.

Yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

06.09.2024 40

09-09-2024